Medewerkers

De Kinderboerderij werkt met een team vrijwilligers en 3 vaste krachten, daarnaast zijn er de medewerkers van Cello en de stagiaires.

Allereerst de boer, boerin en activiteiten-coördinator:
Zij zijn de enigen in vaste dienst.

De boer is Wim. Hij regelt alles met betrekking tot de dieren, doet de begeleiding van de stagiares en de vrijwilligers. Elke ochtend is hij aanwezig en een aanspreekpunt voor iedereen. De boerin is Anita, zij is de gastvrouw van de kinderboerderij en elke middag doordeweek aanwezig in de huiskamer voor een lekker kopje koffie en de klanten van onze winkel. Pauline is de activiteiten-coördinator. Zij bedenkt en regelt de activiteiten in de weekenden en doordeweek.

Onze vrijwilligers:
Het team bestaat uit een zeer breed spectrum qua leeftijden. Zo hebben we vrijwilligers van 10 tot bijna 80..
Zonder vrijwilligers zou de Kinderboerderij moeten sluiten,  daarom zijn wij altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers! Het werk varieert van poep scheppen, meehelpen met activiteiten voor de kinderen tot dierverzorging en onderhoud.

Heb je tijd over en lijkt het je leuk om met dieren om te gaan of een steentje bij te dragen op de kinderboerderij,  meld je dan aan.

U kunt zich aanmelden voor diverse vrijwilligerstaken:
weekendvrijwilliger; gastvrouw / gastheer, activiteiten organiseren / meehelpen; onderhoudswerkzaamheden; bestuursfunctie; schoonmaken.

Onze medewerkers van Cello:
Cello is een stichting voor mensen met een verstandelijke beperking op alle niveaus. Zij doen alle voorkomende werkzaamheden en worden dagelijks begeleid door een werkbegeleider van Cello.

Stagiaires:

Stagiaires agrarisch:

De kinderboerderij is  sinds 2009 een erkent stagebedrijf voor de agrarische sector(Aequor). Je kunt hier op alle niveaus een werkervaring opbouwen. Van het leren verzorgen van allerlei boerderijdieren tot  maken van een dierenbeleidsplan.

Je komt in een heel divers team van hoog opgeleide vrijwilligers tot mensen met een verstandelijke beperking en natuurlijk ook veel kinderen.
Tijdens je stage wordt je begeleid door een praktijkopleider. Je krijgt genoeg tijd om aan je stageopdrachten te werken en er is natuurlijk heel veel tijd voor praktische ervaring op te doen met boerderij dieren.
Wat wordt er van jou verwacht: een flexibele inzet in alle voorkomende werkzaamheden en werktijden. Een gastvrije opstelling.Wat wordt er van jou verwacht: een flexibele en proactieve houding en daarnaast affiniteit met een non-profit organisatie.

Lijkt het je leuk en leerzaam om stage te komen lopen bij ons, dan mag je aan mail sturen naar: info@kinderboerderijboxtel.nl

 

Openingstijden
Helaas zijn wij momenteel gesloten voor publiek ivm Corona