Cheque van €1000,00 voor de Kinderboerderij

Van de website van mooiboxtel.nl
(met dank aan de redactie van mooiboxtel)

Prins Teun d’n Urste heeft dinsdagochtend samen met zijn adjudant en gevolg een bezoek gebracht aan de Kinderboerderij aan het Apollopad. De Prins nam enige tijd geleden zijn zelf geschreven carnavalshit ‘Sluit maar lekker achter aan’ op en beloofde de opbrengst aan een goed doel in Boxtel.
Inmiddels zijn er zo’n 250 exemplaren van verkocht en heeft de Prins er nog slechts enkele van voor eigen gebruik. De verkoop van de CD’s was goed voor een bedrag van € 1000,- waarmee de kinderboerderij zich erg gelukkig toonde. “Het is een mooi begin voor de nieuwe ontmoetingsruimte die we hier willen creeren.” aldus Jan de Vreede van de Kinderboerderij.

Prins Teun draagt de jeugd in Boxtel een warm hart toe en beseft maar al te goed het belang van de kinderboerderij. “Het is een plek waar vele kleine donsindjes uitgroeien tot volwaardig Inden, daarom hebben we juist dit goede doel uitgekozen. De kinderboerderij is grotendeels afhankelijk van giften en kan daarom alles goed gebruiken.”

Prins Teun: namens alle medewerkers en vrijwilligers reuze bedankt. We hopen dat je geste voor meer mensen een voorbeeld is!