Paasfeest groot succes

Afgelopen zaterdag was het een gezellige drukte op de kinderboerderij.  Kinderen dromden naar binnen  om voor een euro  een paashaastrekpop, een eierdopje te knutselen of paastak te versieren. Drie stagiaires en 2 vrijwilligers  bieden hand en spandiensten met knippen en plakken. In de keuken is een vrijwilliger druk met koffie en thee en ranja. De paashaas verleidt gelukkig een gedeelte van de kinderen mee naar boven voor leuke paasvertellingen.  Twee ijverige schminksters hebben geen tijd voor een slokje koude thee.  Paashazen, vlinders, piraten en feeën lopen vrolijk tussen de geiten of zitten met een cavia op schoot in de knuffelbak. Vrijwilligers van de kinderboerderij helpen met het hanteren van de cavia’s en houden toezicht bij de dieren.  Fleur Permentier (sociaal cultureel kinderwerkster Brede Scholen Boxtel) en Karien van Rijst (coördinator St. Kinderboerderij) kijken tevreden terug op deze middag.  Vele handen maken licht werk! Van beide organisaties zijn vrijwilligers bij elkaar gebracht om deze activiteit te realiseren.” Het is de 2e keer dat we samen een activiteit organiseren  en aan de opkomst is te merken  dat het de moeite waard is!”aldus van Rijst. “Ook het wijkorgaan Boxtel-Oost heeft het initiatief toegejuicht  en zorgde voor financiële ondersteuning.

De bibliotheek heeft het boek ‘Dottie’s eieren’ geadviseerd en verzorgd voor de Paashaas. Inclusief materialen om het boek tot leven te brengen, zoals een kip en eieren in verschillende stadia van uitbroeden. Bij deze willen we dan ook allen die een bijdrage hebben geleverd om deze paasactiviteiten middag  tot een succes te maken heel hartelijk bedanken .

Alle foto’s zijn te bekijken in het fotoalbum onder het tabblad activiteiten