Hulphonden Sam en Lotte vertederen

Afgelopen woensdag is Ineke Platel met haar hulphond Sam en met haar nieuwe leerhond Lotte op de kinderboerderij geweest.

Wat was het  leerzaam! Bezoekers hebben met volle verbazing gezien hoe Sam  Ineke hielp met het uittrekken van haar jas, hoe hij spulletjes in de prullenbak kan gooien en ook heel erg moeilijk: een pen op de grond zoeken en naar Ineke brengen zonder deze stuk te bijten.

Ineke vertelde: de kinderboerderij is een hele moeilijke werkplek voor Sam, want hij wordt hier heel erg afgeleid door allerlei lekkere dierengeurtjes. Maar Sam liet zich niet uit het veld slaan en heeft enorm zijn best gedaan!

Ook Lotte de koningspoedel kwam aan bod: Lotte zit eigenlijk nog op school en moet nog heel veel leren. Je kon zien dat zowel Ineke als Lotte heel veel geduld moeten hebben!  We hebben enorm genoten van deze voorstelling.

Dankjewel: Ineke, Sam en Lotte!