Wie wordt de “leukste hond van Boxtel Oost”?

De kinderboerderij gaat een wedstrijd organiseren voor de “leukste hond van Boxtel Oost”.
Iedereen uit de wijk mag zijn/haar hond opgeven om deel te nemen. Op zaterdag 21 juni om 15.30zal de prijsuitreiking plaatsvinden tijdens de hondenmiddag. Dierenzaak Dobey is sponsor van de prijs: een prachtig pakket voor de prachtigste hond.

Opgeven kan via de mail en op de kinderboerderij. Wat hebben we nodig: een mooie foto van de hond, een omschrijving waarom de hond zo leuk is en contactgegevens van de eigenaar. Na een voorselectie krijgen 5 deelnemers bericht om, met hond natuurlijk, op zaterdag 21 juni naar de kinderboerderij te komen. Een kinderjury uit de wijk zal dan de leukste hond uitkiezen. Dus als je denkt dat jij de allerleukste hond hebt: doe mee en geef je op! Houd ook onze Facebook pagina in de gaten..

hondenmiddag