Burendag

Op zaterdag 27 september is het de landelijke Burendag. Ook de kinderboerderij doet mee. Buurtbewoners en andere belangstellenden worden uitgenodigd om gezellig een (gratis) kopje koffie te komen drinken. Tussen 14.00 en 16.oo mogen kinderen meehelpen met het beschilderen van een ‘buurtbankje’ wat op het konijnenplein zal komen staan. Ook mogen ze een dierentekening maken die gebruikt gaat worden voor een mooi  schilderij. Met de komst van de generatietuin heeft de kinderboerderij er nieuwe buren bijgekregen. Initiatiefneemster Diny Stolvoort en Charlotte de Windt van Woonwijs en voorlichtster Alzheimer zijn aanwezig om de tuin te presenteren. Zij hebben een ideëenbus voor wijkbewoners om suggesties te geven en om zich op te geven als vrijwilliger. Ook zijn zij op zoek naar tuingereedschap voor het onderhoud van de tuin. Dus kom gezellig langs om te ‘buurten’! We zijn 0pen van 14.00 tot 16.00 uur.

burendag