Een woord van dank.

De kerstmarkt werd mede mogelijk gemaakt door de hulp en sponsoring van verschillende winkeliers, bedrijven en personen. Graag willen wij hen bedanken: Keurslager van den Eijnden voor de heerlijke erwtensoep, bakkerij Schellens voor de verse oliebollen, de Jumbo voor de poffertjes, cafetaria ’t Lambertje voor de lekkere slaatjes en DA voor de geschonken badprocuten. Allemaal winkeliers van winkelcentrum Oosterhof: een belangrijke plek voor de inwoners van Boxtel oost! Verder bedanken wij Art Botanic uit Boxtel voor het mooie groen voor de kerststukjes en de aankleding, AH Boxtel voor sponsoring van de boodschappen, Bolsius uit Schijndel voor de kaarsen, de KBO handwerkclub van de dinsdagmiddag voor  de donaties en Ruud en Sonja uit Haaren voor de mooie kerstliedjes met hun orgeltje. Allemaal heel erg bedankt!

foto k2 foto k12