Vogeltjes en activiteiten.

Op 17 en 18 januari organiseert Vogelbescherming Nederland weer de nationale vogeltelling. Hiermee wordt in kaart gebracht hoe het met de vogelstand is gesteld. Op de website van de Vogelbescherming is veel informatie te vinden over onze “achtertuin”vogeltjes: zoekkaarten, leuke spelletjes voor kinderen om vogels te herkennen. Op de kinderboerderij mag je een zoekkaart en scorelijst meenemen om mee te doen aan de vogeltelling. Dan kun je meteen wat vogelvoer kopen om de vogeltjes de winter door te helpen, daarmee steun je ook de kinderboerderij! Op zondag 25 januari houden we onze 1 activiteit van het jaar: zelf vogelvoer maken. Leuk om samen met je kinderen te doen. We gaan werken met appels, zonnnepitjes, pelpinda’s en we maken echte vogeltaartjes. Iedereen is welkom tussen 14.00 en 16.00 uur en deelname is gratis.foto vogelvoer