Opening generatietuin.

Op zaterdag 18 april om 14.00 wordt de generatietuin aan de overkant van de kinderboerderij feestelijk geopend door burgemeester Mark Buijs. Vorig jaar maart is gestart met de aanleg van de natuurlijke speeltuin en dit voorjaar heeft de tuin verder vorm gekregen. Bomen en struiken zijn aangeplant, de bloemen en moestuin is ingezaaid, de structuur heeft vorm gekregen met een pergola en paden. Studenten van Helicon Boxtel hebben gezorgd voor de beplanting, in samenwerking met onze Cello groep. Wij hebben ondervonden dat in elk geval de speelplek al veelvuldig gebruikt wordt door kinderen uit de wijk en bezoekers van de kinderboerderij. Een mooie toevoeging voor de wijk en wij hopen dat de generatietuin uit mag groeien tot een fijne ontmoetingsplaats.
foto kb speeltuin 26-3-1014generatietuin 1