Weekendvrijwilligers aan het woord.

Mocht je jezelf afvragen waarom het zo leuk is om weekendvrijwilliger te zijn op de kinderboerderij: hier een leuk verhaal van de familie Lobbezoo. Al 5 jaar zijn Helma en Henri Lobbezoo met hun kinderen Maaike, Anne en Teun te vinden aan het Apollopad op zaterdag of zondagochtend. De jongste was nog een peuter in het begin, maar werd al snel op sleeptouw genomen door zijn grote zussen. Ondertussen draaien de kinderen geheel zelfstandig mee en genieten van het voeren van de dieren en knuffelen met de cavia’s en ratjes. Hoogtepunt is het buitenzetten van de pony en ezel, als er tijd over is wordt de pony ook nog lekker geborsteld! De hele familie geniet van deze gezellige activiteit samen, naast het dienen van een prima maatschappelijk doel. Een mooi verhaal!

KB1KB2KB3