Eetkamerproject.

De kinderboerderij gaat een eetkamer opzetten voor senioren in de wijk Boxtel Oost. Met als doel om ouderen samen te laten eten en elkaar te ontmoeten voor een warme maaltijd en gezelschap. Wij gaan voor 15 mensen voor maximaal 3 keer per week een service aanbieden rond de klok van 12.00 uur. Mensen kunnen zich aanmelden bij een maaltijdservice en bestellen naar smaak, de kinderboerderij kan eventueel de maaltijden laten afleveren en bewaren. Wij maken de maaltijden warm met professionele apparatuur, een gezellig gedekte tafel om samen te eten, bedient door onze gastvrouw en vrijwilligers. Mocht u interesse hebben of iemand kennen die hier blij van wordt: kom eens langs of bel: 0411 672972. Voor dit project zoeken wij vrijwilligers die enkele keren per maand aanwezig willen zijn tussen 11.15 en 13.00 uur om naast de praktische zaken vooral contact te maken met de gasten. Ook zij worden uitgenodigd om eens langs te komen, te bellen of te mailen: info@kinderboerderijboxtel.nl

foto huiskamer 2